Τα χωριά της Αργολίδας επισκέφθηκε ο  επικεφαλής της ''Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου'', περιφερειακός σύμβουλος, Θανάσης Πετράκος και συζήτησε  με τους αγρότες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εσπεριδοκαλλιεργητές.

Ο κ. Πετράκος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους αγρότες και τόνισε ότι, ''είναι οξυμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά οι εσπεριδοκαλλιεργητές, με συνέπεια να έχει καταρρεύσει το εισόδημά τους και το μέλλον της καλλιέργειας να είναι εξαιρετικά επίφοβο''.

Πρόσθεσε ότι, ''είμαστε στο πλευρό των εσπεριδοκαλλιεργητών και των υγιών συνεταιρισμών στον αγώνα που κάνουν για την επιβίωσή τους και τη συνέχιση της καλλιέργειας.Είναι τεράστιες οι ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, για το ότι δεν υπάρχουν κλαδικές πολιτικές για τα βασικά αγροτικά προϊόντα. Ένα από αυτά είναι τα εσπεριδοειδή. Ενώνουμε την αγωνία μας με όλους τους παραγωγούς για την εγκατάλειψη της υπαίθρου''.

Ο Θανάσης Πετράκος, δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει να συζητηθεί ολοκληρωμένο το ζήτημα των εσπεριδοειδών στο περιφερειακό συμβούλιο, ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις και δήλωσε ότι ''η παράταξή μας είναι αλληλέγγυα σε όλα τα αιτήματα των εσπεριδοκαλλιεργητών της Αργολίδας αλλά και όλης της Πελοποννήσου και ζητάμε να ληφθούν άμεσα μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να ενισχυθεί το εισόδημα των παραγωγών''.