Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο επιδιώκουν να συναντηθούν οι φορείς της Θεσσαλίας ούτως ώστε να  ζητήσουν δεσμεύσεις για την πραγματοποίηση των έργων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν, αν η χώρα μας διοργάνωνε τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.

Το παραπάνω, αποφασίστηκε στο πλαίσιο επεισοδιακής σύσκεψης φορέων, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, στον απόηχο της αφαίρεσης της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, τέσσερις βουλευτές από τη Θεσσαλία, παρότι είχαν κληθεί όλοι, οι δήμαρχοι Βόλου και Λαρισαίων Π. Σκοτινιώτης και Κ. Τζανακούλης, καθώς και ο πρόεδρος τής μέχρι πρότινος Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΟΕΜΑ), Γ. Κολέτσας.

Οξύτατες, ήταν οι αντιπαραθέσεις που σημειώθηκαν, κυρίως μεταξύ του βουλευτή Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη, με τον πρόεδρο της ΟΕΜΑ, αλλά και με συναδέλφους του από τη Μαγνησία (Κ. Καρτάλη, Θ. Νάκο και Ρ. Ζήση), στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επιμερισμό των ευθυνών που οδήγησε στην απώλεια των Αγώνων.