Ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σε φαρμακείο της Αλεξανδρούπολης, με δράστες τρεις νεαρούς που συνελήφθησαν από την αστυνομία και λεία περίπου 200 ευρώ.

Οι τρεις δράστες μπήκαν σε φαρμακείο που διανυκτέρευε στο κέντρο της πόλης και άρπαξαν από το ταμείο περίπου 200 ευρώ, αφού προηγουμένως με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν και τραυμάτισαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη.

Από την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά τους, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν το έναν από τους τρεις νεαρούς, ενώ στη συνέχεια εντοπίσθηκαν και καταδιώχθηκαν και οι άλλοι δύο συνεργάτες του, που προσπάθησαν να διαφύγουν ανεβαίνοντας στην ταράτσα οικοδομής.

Οι δράστες μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς που περικύκλωσαν το κτίριο, μπήκαν από το μπαλκόνι σε διαμέρισμα 19χρονης, την οποία ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να εκτραχυνθεί η κατάσταση και καθώς απειλούνταν η σωματική ακεραιότητα της 19χρονης, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και αφού συνεπλάκησαν με τους δύο δράστες που αντιστάθηκαν, κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα πιστόλι αερίου, το χρηματικό ποσό και ένας μάλλινος σκούφος, που φορούσε ο ένας από τους δράστες.

Την προανάκριση για την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ενώ διερευνάται η συμμετοχή των τριών νεαρών σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.