Την άκρη του νήματος σε μια σειρά από ένοπλες ληστείες τραπεζών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Κορινθία και την Φθιώτιδα, φαίνεται πως βρήκαν οι αρχές ασφαλείας με την ταυτόχρονη σύλληψη τριών Αλβανών στις δυο περιοχές. Οι δράστες κρατούνται στην Λαμία όπου ανακρίνονται ακόμη και για μια ληστεία μετά φόνου!

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Αudi το οποίο είχε κλαπεί από την Κορινθία και εντοπίστηκε από περιπολία αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Στυλίδας στην Αγία Μαρίνα, ήταν αυτό που οδήγησε στα ίχνη των υπόπτων. Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα και, όταν πήγαν να το παραλάβουν δύο Αλβανοί που διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν.

Άλλος ένας ομοεθνής συνεργός τους συνελήφθη στην Κόρινθο και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Λαμίας. Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για επικίνδυνους κακοποιούς, που προετοίμαζαν άλλη μια ληστεία με το κλεμμένο αυτοκίνητο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους όπλα, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα μέλη της σπείρας που δεν έχουν συλληφθεί.