«Δεν υπάρχει θέμα, για υποστολή της ελληνική σημαίας από τα τρία κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Louis Hellenic Cruises» τονίζει ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γ.Διαμαντίδης, παρά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα Γιώργος Κουμπενάς σε δήλωσή του τονίζει ότι «δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το αλλάξει η σημαία στα πλοία αυτά».

Όπως δήλωσε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης χθες το απόγευμα είχε συνάντηση στο υπουργείο με τον κ. Λοΐζο ιδιοκτήτη της Louis Hellenic Crouises όπου του έθεσε το θέμα που αντιμετωπίζει η εταιρεία του με το ΝΑΤ

Ο κ.Διαμαντίδης όπως τόνισε, ξεκαθάρισε προς τον κ.Λοΐζο ότι για να μπορέσει να προχωρήσει στη διευθέτηση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με το ΝΑΤ και το νόμο Κεφαλογιάννη χρειάζεται γνωμάτευση του νομικού συμβουλίου του κράτους κάτι που ο κ.Λοϊζος το αποδέχτηκε.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Louis έχει δικαστική διαμάχη με το ΝΑΤ καθώς η διοίκηση του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου δεν έχει αποδεχθεί έως σήμερα την ισχύ του νόμου Κεφαλλογιάννη με αποτέλεσμα να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ομίλου για διεκδίκηση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.