Συνελήφθησαν, χθες στη Στυλίδα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση ένας 36χρονος κι ένας 22χρονος αλλοδαποί, οι οποίοι αναζητούνταν για τη συμμετοχή τους σε ληστείες της Εθνικής Τράπεζας στο Βέλο και στο Βραχάτι Κορινθίας τον περασμένο μήνα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί ταυτοποιούνται με απόλυτη βεβαιότητα με το οπτικό υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης των δύο τραπεζών.

Επιπλέον, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί, άλλος ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συμμετείχε στις παραπάνω ληστείες.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη την περασμένη εβδομάδα μια 28χρονη αλλοδαπή, φίλη ενός εκ των δύο συλληφθέντων για υπόθαλψη εγκληματία, γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ληστές μετά τη ληστεία κατέφευγαν στο σπίτι της στο Πάσιο Κορινθίας, όπου σε κατ' οίκον έρευνα βρέθηκε ένα πιστόλι ρέπλικα.

Τα δύο αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους είχαν αγοραστεί με χρήματα από τις ληστείες που έκαναν και κατασχέθηκαν.