Σοκ στην κοινωνία της Καλαμάτας προκάλεσε η πληροφορία για ομαδικά όργια με φοιτήτριες και  εύπορους αγρότες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πόλη, την περασμένη Τετάρτη κάποιες φοιτήτριες, συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Καλαμάτας με τους αγρότες και  επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες.

Αυτό όμως που δεν γνώριζαν οι ευυπόληπτοι κύριοι είναι το γεγονός ότι οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα όργια και το ροζ βίντεο όπως φαίνεται διέρρευσε  σε γνωστό πορνο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Μάλιστα, οι φοιτήτριες εκβίαζαν τους αγρότες ότι θα αποκάλυπταν τα όργια αν αυτοί δεν τους έδιναν  χρήματα.

Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.

Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη εκδοχή για το πως διέρρευσε το βίντεο: Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της Καλαμάτας, καθώς ένας από τους αγρότες κατάγεται από άλλη πόλη της Μεσσηνίας.