Προβλήματα στις μετακινήσεις του, αλλά σε μικρότερη κλίμακα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, θα αντιμετωπίσει και σήμερα το επιβατικό κοινό της Αττικής, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία τις ΕΘΕΛ θα ακινητοποιηθούν από τις 11:00 έως τις 15:30, τα τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 15:00, ενώ οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο έχουν εξαγγείλει 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Για την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι θα καθορίσουν τη στάση τους στη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων, που θα πραγματοποιηθούν, είτε το Σαββατοκύριακο, είτε τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ και χθες "χτύπησε" το κίνημα "δεν πληρώνω", καθώς ομάδες ατόμων μπλόκαραν ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Μετρό, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις πρόσφατες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων. Παράλληλα, μέλη του κινήματος μοίραζαν φυλλάδια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καλώντας τον κόσμο να μην πληρώνει εισιτήριο, "ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αυξήσεις".