Στα κεντρικά και νοτια βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά βαθμιαία όμως θα ασθενήσουν. Θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

 Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το πρωί στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά 7 τοπικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από μείον 5 (-5) έως 09 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 4 βαθμούς κελσίου.

 Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της στερεάς και της Πελοποννήσου. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νοτια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο έως 8 βαθμούς κελσίου.

 Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα. Από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από μείον 2 (-2) έως 09 βαθμούς κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα στις βόρειες Κυκλάδες κατά τόπους θα είναι ισχυρά, γρήγορα όμως θα ασθενήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα δυτικά πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τη Χίο και νοτιότερα θα είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι όμως και από τα βόρεια σταδιακά θα ασθενήσουν. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο το πρωί 9 μποφόρ και στα νοτια νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Αττική: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Αττικής. Τα φαινόμενα το πρωί θα είναι έντονα κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού, από το μεσημέρι όμως σταδιακά θα ασθενήσουν. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 4 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 8 βαθμούς κελσίου.