Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, o 59χρονος επιχειρηματίας και καθηγητής Μαθηματικών, Άγγελος Αγγελόπουλος στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το γεγονός.

Στην αστυνομία, η γυναίκα κατέθεσε ότι ο δράστης με καλυμμένο πρόσωπο περίμενε τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του. Όταν τον είδε να φθάνει άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε.

Στο σημείο έφτασε αμέσως και ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα στο Νοσοκομείο Αιγίου για να διαπιστωθεί εκεί ο θάνατός του.

Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου σύμφωνα με πληροφορίες κατέδειξε ότι ο άτυχος 59χρονος δέχθηκε στο θώρακα εννέα σκάγια που προήλθαν από μια βολή κυνηγετικού όπλου το οποίο περιείχε 9βολο πυρομαχικό. Μάλιστα, αυτού του είδους τα πυρομαχικά χρησιμοποιούνται κυρίως από κυνηγούς αγριόχοιρων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του "filodimos.gr", αναφέρουν επίσης πως πιθανότατα τα κίνητρα του δολοφονικού χτυπήματος να είναι οι οικονομικές διαφορές αφού ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Σύνθεσις ΑΕ, η οποία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε κηρύξει πτώχευση, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες.