Γυαλιά καρφιά  έκαναν άγνωστοι το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην οδό Φρυνίχου στην Πλάκα 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ".  Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες την ώρα της επίθεσης φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ομάδα αποτελούμενη από περίπου  25 αγνώστους, εισέβαλαν στο θέατρο εξοπλισμένοι  με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα όργανα έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την θεατρική σκηνή, παρουσία μάλιστα των θεατών που περίμεναν την έναρξη της παράστασης.

Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος, η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα κι έτσι οι άγνωστοι ανενόχλητοι προπηλάκισαν το κοινό.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής. Προς το παρόν, από την αστυνομία δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.