Οι προγραμματισμένες παραστάσεις για τις επόμενες ημέρες του θεατρικού έργου No Body Else αναβάλλονται μετά από σοβαρές απειλές κατά της ζωής των συντελεστών της παράστασης οι οποίες  διατυπώθηκαν είτε με ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, είτε μέσω blogs του διαδικτύου.

Σε ανακοίνωση τους οι συντελεστές της παράστασης επισημαίνουν ότι "οι πληροφορίες και τα σχόλια που διατυπώθηκαν σε ορισμένες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και sites του διαδικτύου αναφορικά με το περιεχόμενο της παράστασης και τα κείμενα, δεν ανταποκρίνονται επ` ουδενί στην πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν διαστρέβλωσης".

"Αδυνατούμε να παρουσιάσουμε την παράσταση μας κατά τρόπο επαρκή",  ξεκαθαρίζουν. 

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αναβολή των παραστάσεων και επιθυμεί να διατυπώσει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την αντίθεσή του σε κάθε δια λόγου ή πράξης απειλή κατά δημιουργών της Τέχνης και κατ' επέκταση της παρεμπόδισης της ελευθερίας της έκφρασης.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η συντεταγμένη Πολιτεία, αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες της χώρας, θα αντιδράσουν σε φαινόμενα σαφώς αντιδημοκρατικά καταλήγουν οι συντελεστές στην ανακοίνωσή τους.