Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα.

Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 3 (-03) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο το πρωί βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 1 (-01) έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 2 (-02) έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το πρωί στην Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 6. Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 Αττική: αίθριος.: βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Μικρή ενίσχυση στα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Θεσσαλονίκη: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 15 βαθμούς Κελσίου.