Ακόμη μια εβδομάδα ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό της Αττικής, αφού οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Αύριο, Τρίτη, το Μετρό και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και το Τραμ 12:00 με 16:00, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος σε Γενικές Συνελεύσεις και να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεων.

Την Τετάρτη, 9 του μηνός, τη σκυτάλη παίρνουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν σήμερα στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα. Η στάση εργασίας θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 11 του μηνός.

Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Επίσης, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στο σύνολό του, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες δηλώνουν ότι θα κατέλθουν σε 24ωρη απεργία, καθώς όπως διατείνονται, ο αλλαγές που κάνει το αρμόδιο υπουργείο στο επίμαχο νομοσχέδιο, δεν είναι ουσιαστικές και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν ως "κόκκινη γραμμή" τις αλλαγές στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων.