Συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη είχε την Δευτέρα ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος έστειλε μήνυμα συνεργασίας με τη δημοτική αρχή ώστε να  πετύχει το εγχείρημα του " Καλλικράτη".

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συνεχάρη τον Δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του και δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία για όλα τα σημαντικά ζητήματα.

"Τα προβλήματα του Δήμου δεν έχουν χρώμα. Έχουμε υποχρέωση, οι βουλευτές του Νομού, από κοινού, να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους", είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη για την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" στο Δήμο Χανίων και για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής αναφορικά με την οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη των Υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Παράλληλα, ο κ. Σκουλάκης παρουσίασε τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και ενημέρωσε τον Βουλευτή για τις επαφές που έχει με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια προώθησης και επίλυσης σημαντικών ζητημάτων του Δήμου.

Ο κ. Σκουλάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη λειτουργία του άτυπου οργάνου, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς των Χανίων και το οποίο, όταν κρίνεται αναγκαίο, θα συνεδριάζει για όλα τα μεγάλα θέματα.