Σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών στο Παγγαίο Καβάλας εντοπίστηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 23χρονου αλλοδαπού, αλβανικής υπηκοότητας, που κατηγορείται για αρπαγή. Πάντως η αστυνομία εκτιμά ότι είναι κοντά στα ίχνη του και πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Οι αρχές είχαν στραφεί από τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας η 13χρονη βρισκόταν μαζί με 23χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Πρόκειται για τον  MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε διαδικτυακή επαφή με την ανήλικη, μέσω Facebook, κι ενέχεται στην αρπαγή της.