Έπεσε σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίζονται στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.
Διαβάστε ΕΔΩ τις λύσεις των θεμάτων των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Σχετικά με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως αναφέρει ο καθηγητής Ανδρέας Λίτσας, τα θέματα καλύπτουν κατά ένα μεγάλο μέρος την ύλη. Μπορούν να χαρακτηριστούν βατά, αν και πιο απαιτητικά από πέρσι, ενώ οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να πάρουν το μέγιστο της βαθμολογίας.

Το newpost.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς μεταδίδει όλα τα θέματα και τις λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Για τους μαθητές, πάντως, που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις  28 Ιουνίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αρχίζουν, εν τω μεταξύ, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

Σημειώνεται ότι όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι΄αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου.