Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, η οποία όπως προκύπτει είχε ταξιδέψει στηνη Καβάλα για να συναντηθεί με τον 23χρονο Αλβανό Marjon Ajazi.
Το κορίτσι εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερων Καβάλας και είναι πολύ καλά στην υγεία της. Για προληπτικούς λόγους μετέβη στο νοσοκομείο και όπως είπε στους αστυνομικούς, ακολούθησε τον 23χρονο με τη θέλησή της. Ο Αλβανός δεν βρέθηκε και αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Στον εντοπισμό της 16χρονης συνέδραμε ο γιος βοσκού στον οποίο εργαζόταν παλιότερα ο 23χρονος. Ο Αλβανός πήγε στο μαντρί μέσα στη δασική έκταση των Λουτρών και αφού του ζήτησε φαγητό, του είιπε να μείνουν τη νύχτα εκεί.

Ο νεαρός γιος του βοσκού του εξήγησε ότι είναι επικίνδυνο, γιατί στην περιοχή υπάρχουν φίδια και σκορπιοί, γεγονός που φόβησε τον Αλβανό και πείστηκε ν΄αφήσει την 13χρονη και να φύγει μόνος του στο δάσος. Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, η οποία παρέλαβε την ανήλικη και έθεσε τέλος στην περιπέτειά της.

Την στιγμή ωστόσο που η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού οι χρήστες του Facebook αντέδρασαν με οργή στην αρπαγή της μαθήτριας.

Εκατοντάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μόλις διέρρευσε το προφίλ του 23χρονου Αλβανού DJ επισκέφθηκαν τη σελίδα του εκφράζοντας άλλοτε υπερβολικές και άλλοτε μετριοπαθείς απόψεις για την πράξη του 23χρονου να παρασύρει την ανήλικη. Οι χρήστες έχουν κυριολεκτικά στήσει λαικά δικαστήρια στο προφίλ του 23χρονου με τους σχολιασμούς στις φωτογραφίες του DJ να μην έχουν τελειωμό. Σε μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί γίνεται λόγος για απειλή κατά της ζωής του, ενώ πολλά είναι και τα ρατσιστικά σχόλια. Πάντως, οι χρήστες που συγκινήθηκαν από την περιπέτεια της 13χρονης είναι χιλιάδες και το Facebook του DJ έχει κατακλυστεί από μηνήματα γονέων.

Πάντως ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι ο 23χρονος έχει ενετλώς ανοιχτό το προφίλ του παρά τα όσα έχουν συμβεί και έχει να ανανεώσει τη σελίδα του από τις 25 Μαίου. Εντωμεταξύ, εντύπωση προκαλεί ότι ο 23χρονος στις 15 Μαίου ανακοίνωσε ότι είναι σε σχέση μέσω Facebook χωρίς να αναφέρει το όνομα της συντρόφου του, αλλά πιθανότατα πρόκειται για την ανήλικη Χριστίνα.

Οι δε φωτογραφίες του 23χρονου είναι αρκετές και στις περισσότερες εμφανίζεται με ψεύτικα χρήματα σε βαλίτσες, ενώ όπως έγραφε ονειρό του είναι να γίνει ο μεγαλύτερος ράπερ της Ελλάδας.

Τέλος, η 13χρονη Χριστίνα δεν έκρυβε τον έρωτά της για τον 23χρονο με τον οποίο συζητούσαν ανοιχτά στο προφίλ της στο Facebook για το πόσο ερωτευμένοι, ενώ η μικρή Χριστίνα δήλωνε σίγουρη στο Facebook ότι δεν θα την αφήσει ποτέ.

Αναλυτικά ορισμένοι διάλογοι

Mario Aiazi: «γιατί αγάπη μου σε άφησα εγώ;»
Χριστίνα: «Οχι δεν με άφησες αλλά πρόσεξε μην το κάνεις...»
Mario Aiazi: «χααα ματάκια μου όμορφα. Το φεγγάρι είναι πιο κοντά γιατί μαζί σου φτάνω πιο μακριά»
Χριστίνα: «Ναι όντως.., να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ...»
Mario Aiazi: «ομορφιάααα μουυυυ»


Αναστασία Γαλάνη