Συνελήφθη στα Λουτρά Ελευθέρων Καβάλας στις 2 το μεσημέρι από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν έρευνα απο χτες το βράδυ, ο 23χρονος Αλβανός που είχε συναντηθεί με την 13χρονη Χριστίνα σε χωριό της Καβάλας και είχαν γνωριστεί μέσω Facebook και κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο σε ένα δέντρο.

Αφού δόθηκε τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, η οποία όπως προκύπτει είχε ταξιδέψει στην Καβάλα για να συναντηθεί με τον Marjon Ajazi, οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ κοντά στα ίχνη του 23χρονου σήμερα το πρωί.

Το κορίτσι εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερων Καβάλας και είναι πολύ καλά στην υγεία της. Για προληπτικούς λόγους μετέβη στο νοσοκομείο και όπως είπε στους αστυνομικούς, ακολούθησε τον 23χρονο με τη θέλησή της. Ο Αλβανός εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο σήμερα το μεσημέρι.

Στον εντοπισμό και των δύο βοήθησε ο γιος βοσκού στον οποίο εργαζόταν παλιότερα ο 23χρονος. Ο Αλβανός πήγε στο μαντρί μέσα στη δασική έκταση των Λουτρών και αφού του ζήτησε φαγητό, του είπε να μείνουν τη νύχτα εκεί. Στη συνέχεια ο γιος του βοσκού μίλησε για το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία και εντόπισε τα ίχνη της κοπέλας αρχικά και στη συνέχεια του 23χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο 23χρονος. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. 

Αναστασία Γαλάνη