current views are: 1

2 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση13:33

Ρώσος είχε ρημάξει το Ηράκλειο

Τη μία μετά την άλλη έκανε τις κλοπές ένας 31χρονος Ρώσος στο Ηράκλειο.

Δημοσίευση 13:33’
αρθρο-newpost

Τη μία μετά την άλλη έκανε τις κλοπές ένας 31χρονος Ρώσος στο Ηράκλειο.

Τη μία μετά την άλλη έκανε τις κλοπές ένας 31χρονος Ρώσος στο Ηράκλειο.
Ο δράστης δεν είχε προτίμηση, έκλεβε από χρήματα μέχρι αντικείμενα μικρής ή μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με την προανάκριση είχε εισβάλλει σε σπίτι, ξενοδοχείο ενώ είχε διαρρήξει και αυτοκίνητο. Ο 31χρονος συνελήφθη από αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αρχικά συνελήφθη για κλοπή που είχε γίνει στις 30 Μαϊου. Συγκεκριμένα είχε αφαιρέσει από την οικία 32χρονου, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένα ρολόι,
• Δύο κινητά τηλέφωνα,
• Ένα δερμάτινο πορτοφόλι, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ωστόσο, από την συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι ο 31χρονος στις 27 Μαϊου το μεσημέρι, αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, σε περιοχή του Ηρακλείου, στο οποίο διέμενε 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας, το ποσό των 1500 ευρώ, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή καθώς και διάφορα έγγραφα, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο την ίδια ημέρα, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 63χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γαλλίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα ζευγάρι κιάλια, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και διάφορα έγγραφα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


σχετικα αρθρα