Συνεχίζεται και αύριο η ταλαιπωρία των επιβατών αφού τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να υπολειτουργήσουν για ακόμη μία ημέρα.

Οι εργαζόμενοι σε αυτά σκληραίνουν τη στάση τους, τόσο έναντι του υπουργείου με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, όσο και κατά των διοικήσεων των εταιριών για την τακτική που ακολουθούν να προσφεύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις τους και αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν την Τετάρτη από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 3 το Μετρό, και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Παράλληλα από τις 11:00 μέχρι τις 3:30 θα μείνουν στο αμαξοστάσιο τα λεωφορεία και τις 4 τα τρόλεϊ.

Εν το μεταξύ, το μεσημέρι της Τρίτης, στα κεντρικά γραφεία της ΑΜΕΛ, (Αττικό Μετρό Εταιρία Λειτουργίας), στην οδό Κηφισού, στο ύψος των Σεπολίων, ομάδα περίπου 50 ατόμων, από το Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ, άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κτήριο, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Μετά από λίγη ώρα ανέβηκαν στο γραφείο του προέδρου της εταιρίας κ. Μιχαλόπουλου, ο οποίος όμως απουσίαζε, και σε μια, σπάνια, συμβολική κίνηση, "έχτισαν" την πόρτα του γραφείου του κάνοντας μια ιδιοκατασκευή, με γύψο, τούβλα και άλλα υλικά.

Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν προκλήθηκαν επεισόδια, καθώς πρυτάνευσε η ψυχραιμία τόσο από την πλευρά της διοίκησης και της ασφάλειας του κτηρίου, όσο και από τους ίδιους του εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως τόνισαν, με την κίνησή τους αυτή θέλησαν να γνωστοποιήσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, αλλά και στις απειλές, που όπως διατείνονται, εκτοξεύονται από την πλευρά της διοίκησης προς τους υπαλλήλους, σχετικά με τη συμμετοχή τους σε απεργιακές κινητοποιήσεις.