Μέσα στο σκοτάδι, δεν πήραν είδηση τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τους ακολουθούσαν διακριτικά δυο Έλληνες διακινητές μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Έτσι, άθελά τους, τους οδήγησαν στην «καβάντζα» τους σε μια αγροτική περιοχή της Δράμας, όπου… έθαβαν το παράνομο εμπόρευμά τους μέσα σε γυάλινα βάζα!

Οι διακινητές ηλικίας 50 και 56 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που ξέθαβαν ένα γυάλινο βάζο με 86,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία σκόπευαν να πουλήσουν σε χρήστες της περιοχής. Ήδη, την προηγούμενη ημέρα είχαν πουλήσει ναρκωτικά σε έναν 58χρονο, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα «φούντας» και σπόροι κάνναβης βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Στην «καβάντζα» βρέθηκαν και άλλα τρία βάζα με υπολείμματα κάνναβης την οποία είχαν ήδη διακινήσει οι δυο «συνεταίροι», που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά. Στην κατοχή του 50χρονου κατασχέθηκαν 120 ευρώ και οδηγήθηκαν και οι τρεις στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών.