current views are: 2

5 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση18:54

Στα πράσα διακινητής μεταναστών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Στην σύλληψη ενός 36χρονου διακινητή μεταναστών μέσω ελληνικών αεροδρομίων σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, προχώρησαν αργά το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Α.Τ. του Αεροδρομίου “Ν.Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Δημοσίευση 18:54’
αρθρο-newpost

Στην σύλληψη ενός 36χρονου διακινητή μεταναστών μέσω ελληνικών αεροδρομίων σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, προχώρησαν αργά το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Α.Τ. του Αεροδρομίου “Ν.Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Στην σύλληψη ενός 36χρονου διακινητή μεταναστών μέσω ελληνικών αεροδρομίων σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, προχώρησαν αργά το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Α.Τ. του Αεροδρομίου “Ν.Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Μάλιστα η σύλληψη έγινε την ώρα που ο 36χρονος Πακιστανός έπαιρνε τα χρήματα της αμοιβής απο μιαν 28χρονη Αφγανή.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο “Ν.Καζαντζάκης” ο εν λόγω Πακιστανός μαζί με μιαν 28χρονη Αφγανή, ένα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 8 ετών.

Οι κινήσεις τους θεωρήθηκαν ύποπτες και τέθηκαν υπο διακριτική παρακολούθηση. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μόλις οι αστυνομικοί είδαν την Αφγανή να δίνει χρήματα στον Πακιστανό, επενέβησαν και πάνω στον 36χρονο βρήκαν 1055 ευρώ, ένα σημειωματάριο με ονόματα και χρηματικά ποσά καθώς και με έναν κατάλογο περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Στα χέρια της 28χρονης Αφγανής βρέθηκαν τρία διαβατήρια, ένα με την δική της φωτογραφία και τα άλλα δύο με τις φωτογραφίες των παιδιών της. Επίσης βρέθηκαν και τρία αεροπορικά εισητήρια για τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα διαβατήρια ήταν γνήσια μεν, αλλά παραποιημένα, καθώς ανήκαν στην σύζυγο και στα δύο παιδιά του Πακιστανού, ενώ έγινε αντικατάσταση των φωτογραφιών με εκείνες της Αφγανής και των παιδιών της.

Ο Πακιστανός συνόδευσε την Αφγανή και τα παιδιά, απο την Αθήνα στο Ηράκλειο, όπου έφτασαν ακτοπλοικώς και προκειμένου να την διευκολύνει στην παράνομη έξοδό της απο την χώρα.

Η προανάκριση συνεχίζεται απο το Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου.


σχετικα αρθρα