Ένα πρωτοφανές περιστατικό, που ούτε και αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο πίστευαν οτι μπορεί να συμβεί, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα.

Ένας άνδρας που κυνηγούσε αλλοδαπό διαρρήκτη, κατάφερε να τον συλλάβει ακριβώς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ενστόλων.

Ο άνδρας-γείτονας του ανυποψίαστου θύματος της παρ' ολίγον διάρρηξης-παρακολουθούσε από πολύ νωρίτερα τον δράστη όταν ο δεύτερος άφησε το ποδήλατό του και σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την μπαλκονόπορτα για να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήδηξε ξανά στο πεζοδρόμιο και τότε άρχισε η καταδίωξη. Ο γείτονας τον έστρωσε στο κυνήγι και φθάνοντας στην οδό Αγίου Γεωργίου, ο δράστης έστριψε στην οδό Ερμού, χωρίς προφανώς να γνωρίζει οτι κατευθύνεται προς το Αστυνομικό Μέγαρο.

Τελικά ακινητοποιήθηκε από τον καταδιώκτη του-ακριβώς έξω από την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

 

Πηγή: thebest.gr

TAGS