Θανάσιμα τραυματίστηκε ενας 55χρονος από την Ηλεία, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε επιστρέφοντας από τις αγροτικές του εργασίες, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο άτυχος άντρας - πατέρας τριών παιδιών - βρέθηκε νεκρός περίπου στις τέσσερις το μεσημέρι από συγχωριανούς του στο Βρεστό της Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο 55χρονος βρισκόταν στην αγροτική περιοχή «Πουρνάρες» όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που ανετράπη και τον καταπλάκωσε προκαλώντας μοιραία τραύματα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής τον είχαν δει για τελευταία φορά ζωντανό περίπου στις 12,30 το μεσημέρι. Μόλις εντοπίστηκε χωρίς να χαθεί χρόνος οι κάτοικοι έφεραν ένα γερανάκι για να σηκώσουν το τρακτέρ και να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο, χωρίς όμως να υπάρχει καμία ελπίδα καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως όπου έφτασε ασθενοφόρο με επικεφαλής το διευθυντή της μονάδας Προκόπη Παπαζαφείρη που διαπίστωσε το θάνατό του 55χρονου. Οι κάτοικοι από τη στιγμή που τον απεγκλώβισαν φρόντισαν με όχημα 4x4 να τον μεταφέρουν έως το δρόμο καθώς το σημείο που βρέθηκε ήταν εξαιρετικά δύσβατο.

Το τρακτέρ προφανώς κάπου βρήκε εμπόδιο και γύρισε, με αποτέλεσμα να πλακώσει τον άτυχο οδηγό του.