Ένα πραγματικό δράμα εκτυλίσσεται στην Πρέβεζα εδώ και αρκετό καιρό με μητέρα να προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά το ανήλικο 7χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr, μια μητέρα ηλικίας 40 ετών ζει στην κυριολεξία με τη βοήθεια που της προσφέρουν απλόχερα εδώ και ενάμιση χρόνο συμπολίτες της.

Το δράμα της οικογένειας δεν έχει τέλος αφού στο σπίτι δεν υπάρχει πατέρας, λόγω προβλήματος υγείας, και η 40χρονη καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα βγάλει πέρα.

Μέχρι στιγμής το μόνο οικονομικό της έσοδο είναι ένα επίδομα της πρόνοιας το οποίο δεν είναι αρκετό, (αν και το τελευταίο διάστημα δεν το έχει λάβει) αφού διαμένει σε ένα μικρό υπόγειο που και γι’ αυτό πληρώνει ενοίκιο, ενώ για τα έξοδα της ΔΕΗ φροντίζουν οι γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας της ενορίας είχει αναλάβει το διάβασμα του μικρού, αφού η μητέρα δε βρίσκεται σε θέση να του παρέχει την όποια μαθησιακή βοήθεια.

Πρόσφατα μάλιστα, με τη συνδρομή όλης της γειτονιάς,  εξασφαλίστηκε για την οικογένεια ένα μικρό φουρνάκι για να μπορεί η μητέρα να μαγειρεύει.

Η επιτροπή που έχει συσταθεί από τους γείτονες κάνει έκκληση για βοήθεα και δίνει το τηλέφωνο

6978448093