Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar Special XL Summer Edition γίνεται ακόμα πιο ΧL! Μετά από παράκληση του κοινού, παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου και εξακολουθεί να «παίζει» δυναμικά στην Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής.

Την Πέμπτη, 13/6, μετά τις πέντε το απόγευμα, το 360ο σας υποδέχεται με νέες προτάσεις για το καλοκαίρι και πολλές εκπλήξεις:

Δωρεάν styling από τον top στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη,

Free μακιγιάζ από τον μετρ στο beauty Χάρη Τρουλινό και

Party με τον DJ Manny στην κονσόλα!

Γνωστός πολλά χρόνια τώρα για τη συμβολή του στο image των ωραιότερων ανθρώπων της χώρας που στα χέρια του γίνονται ακόμα πιο γοητευτικοί, αλλά και ως fashion editor-stylist του περιοδικού του Hilton, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ομίλους και περιοδικά μόδας της Ελλάδας, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης θα μας δώσει τα φώτα του σχετικά με  το τι ακριβώς μας ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπο και βέβαια σύμφωνα με τα παγκόσμια trends γι’ αυτό το καλοκαίρι: για κάθε event υπό τον ήλιο, δίπλα στο κύμα, κάτω απ’ το φως των αστεριών, ακόμα και στο νερό.

Για να γίνουμε καλλονές όμως έχει επιστρατευτεί και ο πολύ γνωστός - και από την τηλεόραση – make up artist Xάρης Τρουλινός: θα προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του για το μακιγιάζ μας κάθε ώρα ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, των ματιών και των μαλλιών μας -φυσικά και εκείνος σύμφωνα με τα τελευταία trends. 

Στα decks, την συγκεκριμένη βραδιά, ακριβώς για το closing party, θα βρίσκεται ο  DJ Manny που θα δυναμιτίσει την κονσόλα σε rock'n'roll ρυθμούς.

Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar πραγματοποιείται και για την ενίσχυση των αστέγων του δήμου Αθηναίων με ρούχα και τρόφιμα. Οι άστεγοι της πόλης μας χρειάζονται τη στήριξή μας: μια κονσέρβα ζαμπόν, λίγα μακαρόνια, ένα μπουφάν ή ένα παντελόνι που δεν το έχουμε και τόσο ανάγκη. Ας δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί. Ο λόγος είναι σημαντικός κι ακόμα και το ελάχιστο είναι κάτι, ένα λιθαράκι, μια μικρή συμβολή!!! 

Συμμετέχουν: Smaragdi Chercheletzaki, Christos Stratikopoulos, Katerina Alexandraki, Athina Korda, Pantelis Kataris,  Rinama Creations, Eleni Aroni,  Viktoria Velissarakou, Eirini Zaimi, Tonia Makri, Akrovaths tou Oneirou, Kosmhma Alexandros, Konde, Athina Skaltsa.