Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο περιοχές του δήμου Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως τις 14:00, θα γίνουν εργασίες επανασύνδεσης νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Τραπεζούντος με Μεταμορφώσεως του Δήμου Καλαμαριάς. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Πόντου, Κομνηνών, Πασαλίδη, Τραπεζούντος Μεταμορφώσεως και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Από τις 9:00 έως τις 16:00, θα γίνουν εργασίες συνδέσεως νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Γούναρη με Λ. Νίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αγ. Σοφίας, Λ. Νίκης, Παύλου Μελά, Τσιμισκή και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, από τις 09:00 έως τις 17:00, θα γίνουν εργασίες μετατόπισης αγωγού Φ200 του δικτύου ύδρευσης λόγω εργασιών του Μετρό στη συμβολή των οδών Παπάφη με Κων/νου Καραμανλή του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Λαμπράκη, Κλεάνθους, Κ. Καραμανλή και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.