Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και τουλάχιστον δέκα τραυματίες σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων ανάμεσα στα χωριά Φλάμπουρα και Σαμψούντα. 

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Άρτα - Πρέβεζα και είχε κατεύθυνση προς Πρέβεζα με περισσότερους από δέκα επιβάτες και ένα Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Σαμψούντα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας του λεωφορείου και ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ εκσφενδονίστηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και έπεσε μέσα σε αρδευτικό χαντάκι. 

Το λεωφορείο εξετράπη και αυτό της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά του δρόμου επίσης σε χαντάκι.

Στο σημείο κατέφθασαν οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα από το νοσοκομείο της Πρέβεζας αλλά και από τις γύρω περιοχές, προκειμένου να συνδράμουν στην μεταφορά των τραυματιών, ενώ έφτασαν και οχήματα της τροχαίας καθώς και η ομάδα ΔΙΑΣ.

Το έργο των πυροσβεστών ήταν αρκετά δύσκολο κυρίως για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Εξ' αρχής δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες στο λεωφορείο οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε αυτό, λόγω της θέσης που είχε καταλήξει το όχημα, αλλά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος της ζωής τους.

Στην συνέχεια απεγκλωβίστηκαν μια γυναίκα και ένα νεαρό άτομο από το ΙΧ. ο οδηγός του οποίου δυστυχώς ήταν νεκρός.

Ακολούθησε η μεταφορά των τραυματιών - επιβατών του λεωφορείου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.