Να προβαίνει σε πώληση έναντι χρηματικού ποσού μίας νάιλον συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9,8 γραμμαρίων σε έναν 49χρονο εντοπίστηκε από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, ένας 47χρονος, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Άμεσα οι δύο άνδρες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή προσωπικού του Υπολιμεναρχείου Σαμοθράκης και προσωπικό της ΟΠΚΕ Καβάλας.

Στα χέρια του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των εβδομήντα πέντε ευρώ και μετά από σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν τα ακόλουθα: α) μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 62,10 γραμμαρίων, που βρισκόταν στο εσωτερικό της κολόνας του νιπτήρα της τουαλέτας, β) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 9,90 γραμμαρίων μέσα σε συρτάρι επιτοίχιου ραφιού, γ) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 13 γραμμαρίων πίσω από κορνίζα τοίχου και δ) μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,90 γραμμαρίων. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των οχτακοσίων είκοσι ευρώ ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας διενεργεί προανάκριση ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.