Παρά ένα… εκατό χασισόδεντρα διατηρούσε μέσα στα πυκνά δάση του λόφου Ομπλού Αχαΐας και της Καλλιθέας Πατρών ένας 63χρονος, που δεν αρκούνταν σε μια φυτεία αλλά είχε καλλιεργήσει… τρεις και μάλιστα εξασφάλιζε το πότισμά τους με αυτοσχέδιες δεξαμενές!

Οι τρεις φυτείες που απείχαν λίγα χιλιόμετρα μεταξύ τους εντοπίστηκαν από τα σκάμματα που είχε επενδύσει με νάιλον ο καλλιεργητής για να διευκολύνεται στο πότισμα συγκρατώντας το νερό. Κοντά στα 99 δενδρύλλια και στο σπίτι του 63χρονου στην Πάτρα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών κατέσχεσαν πολλά σκαπτικά και ποτιστικά εργαλεία, μια συσκευασία με 2,5 γραμμάρια κάνναβης, ένα κινητό και μικρό χρηματικό ποσό.

Κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του χασισοκαλλιεργητή το οποίο κατέσχεσαν μαζί με μια μοτοσικλέτα, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 159 γραμμάριων, μια ζυγαριά και διάφορα εργαλεία. Ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.