Με τις απολογίες έξι εκ των εικοσιενός συλληφθέντων για το κύκλωμα προστασίας νονών, ναρκωτικών και όπλων που εξαρθρώθηκε στην πόλη του Αγρινίου ξεκίνησε το Σάββατο ο νέος γύρος της δικαστικής και αστυνομικής έρευνας.

Δύο από τους υπόλοιπους δεκαπέντε έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριοριστικούς όρους και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος, ενώ ένας πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Στο μεταξύ η υπόθεση εξελίσσεται σε μπερδεμένο κουβάρι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες,  η ογκώδης δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα συνολικά 94 ατόμων η πλειοψηφία των οποίων κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κομμάτι αυτό, και εξετάζεται το ενδεχόμενο να σχετίζονται τα  μέλη της οργάνωσης και με άλλες υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα της Δίωξης.

Η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχει ακόμα πληθώρα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων η οποία εξεταζεται με ιδιαίτερη προσοχή και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση δίνοντας περισσότερα στοιχεία για την δράση του κυκλώματος.