Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου κατοικεί στην Τρίπολη, έπεσε στα χέρια δυο ανήλικων ληστών που δεν δίστασαν να την χτυπήσουν άγρια μια ηλικιωμένη γυναίκα! Στόχος των «άγουρων» κακοποιών ήταν να αρπάξουν το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

 Αμέσως μετά, οι πιτσιρικάδες τράπηκαν σε φυγή και το θύμα τους κατέφυγε στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε. Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους ανήλικους κακοποιούς που ακόμη περιφέρονταν στην πόλη και να τους βάλουν χειροπέδες. Και οι δυο είναι Ρουμάνοι ηλικίας 15 και 16 χρόνων και αυτή δεν ήταν η πρώτη τους «δουλειά»!

Οι ανήλικοι αλλοδαποί δρούσαν στην Τρίπολη από τον περασμένο Φεβρουάριο και άρπαζαν πορτοφόλια, κυρίως από τις τσάντες ανυποψίαστων γυναικών ενώ περπατούσαν στο δρόμο ή και μέσα σε καταστήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις άδειαζαν και ταμειακές μηχανές! Ήδη εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές πορτοφολιών με λεία χρήματα, κάρτες ανάληψης και προσωπικά έγγραφα, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες σ το διάστημα της δράσης τους.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρίπολης στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

 Στο διάστημα της κράτησης των πιτσιρικάδων, μια 28χρονη γυναίκα υπέστη επίθεση από έναν άγνωστο ενώ περπατούσε στην Τρίπολη. Ο δράστης την χτύπησε και, αφού της άρπαξε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για τις πρώτες βοήθειες  και οι άνδρες της Ασφαλείας ερευνούν για τον εντοπισμό του κακοποιού.