Εξόρμηση στα στέκια τοξικομανών στην Καρδάμαινα της Κω έκαναν δυο Έλληνες αναζητώντας… 14 αγοραστές για τις ισάριθμες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους ένδεκα γραμμαρίων που είχαν μαζί τους! Όμως, έπεσαν στα δίχτυα αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό τους και βρήκαν τα ναρκωτικά μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας, 623,80 ευρώ και τρία κινητά. 

Οι δυο διακινητές ηλικίας 43 και 32 χρόνων συνελήφθησαν και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε ως μέσο για την πώληση των ναρκωτικών, αλλά τα ευρήματα δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτά που αποκαλύφθηκαν όταν έγινε έρευνα στα δυο σπίτια στα οποία κατοικούσαν μαζί με έναν 29χρονο Αλβανό που και αυτός συνελήφθη. 

Εκεί κατασχέθηκαν άλλα 851 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία φιαλίδια με ναρκωτικό διάλλειμα για ενέσεις, δέκα ναρκωτικά χάπια και άλλα 47 άγνωστης χημικής σύστασης, σύνεργα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, πέντε σουγιάδες με λάμες μήκους πέντε ως εννέα εκατοστών, αλλά και ένας  αρχαίος ενάλιος αμφορέας ύψους 86 εκατοστών η προέλευση του οποίου ερευνάται.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων σε βαθμό κακουργήματος.