Καταδυτικό εξοπλισμό παρέδωσε χθες στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης η Υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσουρή.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο κεντρικός λιμενάρχης, Μανόλης Βόμβας.

Στη σύντομη ομιλία της η υφυπουργός, τόνισε ότι "η δράση των υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος επί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στο πλευρό του πολίτη, ξεπερνά τα όρια προσφοράς και αυτοθυσίας".

Επικαλούμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, αλλά και τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, υποστήριξε ότι "καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και, στο πλαίσιο αυτό, παραδίδουμε τον εξοπλισμό σε ικανά και άξια χέρια που συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών".

Ο κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης, ευχαρίστησε θερμά την υφυπουργό για την πολύτιμη προσφορά της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τόνισε ότι ενισχύεται το Λιμενικό Σώμα, με πολύτιμο για τους συνανθρώπους μας εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η κ. Τσουρή παρέδωσε στην ΕΡΤ Α.Ε, τηλεοπτικό αναμεταδότη για την κάλυψη των αναγκών δύο απομονωμένων χωριών της Δυτικής Λέσβου, των Χιδήρων και της Φτερούντας.