Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, επτά περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αλμυρής.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Παρασκευή, στα Εξαμίλια Κορινθίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22, 24 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έκανε σειρά κλοπών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, σε όχημα στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρήκαν εντός του χώρου αποσκευών  και κατάσχεσαν, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει 7 διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλμυρής Κορινθίας. Τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Εντός του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φακοί, κουκούλες και διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, χρήματα, καθώς και το όχημα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.