current views are: 1

17 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση17:02

Στο Ραδιομέγαρο ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με πορεία έφτασε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Δημοσίευση 17:02’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με πορεία έφτασε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 22:00 το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με πορεία έφτασε έξω από το Ραδιομέγαρο. Άνοιξε η λεωφόρος Μεσογείων και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Χιλιάδες διαδηλωτές, με συνθήματα αποδοκίμασαν την κυβέρνηση για την απόφαση της να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε νωρίτερα ότι «η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές που προτείνουν τα κόμματα του νέου διπολισμού, είτε με πυρήνα τη ΝΔ, είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διέξοδος βρίσκεται στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τερτίπια, στις επιδιώξεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοναδικό σκοπό και επιδίωξη έχουν να καθίσουν στο σβέρκο του λαού για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των μονοπωλίων και της ΕΕ». 

Ακόμη είπε: «Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξει η κρατική ραδιοτηλεόραση και δεν πρέπει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από κανένα δημόσιο οργανισμό ή οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενταθεί και τις επόμενες μέρες, το επόμενο διάστημα η κοινή πάλη όλων των εργαζομένων, είτε βρίσκονται στον ιδιωτικό τομέα, είτε στο δημόσιο. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση, δεν πρέπει ο λαός μας να αποπροσανατολιστεί και να ακούσει τα κηρύγματα που γίνονται αυτές τις μέρες με τα διάφορα σενάρια για τις εξελίξεις». 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συναυλία αλληλεγγύης στο προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου με παρουσία πλήθους κόσμου.


σχετικα αρθρα