Συγκλονίζει η εξομολόγηση του δολοφόνου της 23χρονης Φαίης Μπλάχα μέσα από τη φυλακή. 

Ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, που φέρεται να σκότωσε την 23χρονη ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει και πως τη χτύπησε με σφαλιάρες και γροθιές πάνω σε καβγά.

Ο ίδιος υποθέτει ότι τα υπόλοιπα τραύματα προκλήθηκαν από την πτώση της κοπέλας και αποκαλύπτει ότι ζήτησε τη βοήθεια της αδελφής της, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί.

«Τη Φαίη τη χτύπησα κυρίως στο κεφάλι με σφαλιάρες και όχι γροθιές, δεν είχα την πρόθεση να τη σκοτώσω, ίσως τα υπόλοιπα χτυπήματα να έγιναν από το πέσιμο που είχε η κοπέλα», δηλώνει ο 25χρονος μέσα από τη φυλακή και συνεχίζει: «Σε κοντινή απόσταση ήταν το αυτοκίνητο και χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε στο πάτωμα και έχασε τις αισθήσεις της. Εγώ πανικοβλήθηκα και την πήγα πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο ζήτησα βοήθεια από δυο φίλους μου. Μετά κάλεσα την αδελφή της γιατί μου ζήτησαν έναν συγγενή και εκείνη ήρθε στο νοσοκομείο και μου ζήτησε να μην απευθυνθώ ποτέ στην αστυνομία για τη σχέση που είχαμε. Ότι θα τα κανονίσει όλα εκείνη και ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και με παρακαλούσε να μην κλαίω και να είμαι ψύχραιμος».

Ο δολοφόνος της Φαίης τονίζει ότι περνούσε καλά μαζί της και σχεδίαζαν πολλά πράγματα, αλλά είχαν πάντα εμπόδιο την αδελφή της. «Η Φαιή γνώριζε ότι η αδελφή της με προσέγγιζε γιατί το είχα πει εγώ ξεκάθαρα ενώπιων και των δυο γιατί ένιωθα άσχημα μέσα μου», λέει ο ίδιος.

Πώς αντέδρασε όμως η 23χρονη όταν έμαθε για τη σχέση του φίλου της με την αδελφή της; «Η Φαιη στεναχωρήθηκε πολύ. Στη συνέχεια με συγχώρεσε, εγώ της έλεγα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανα και θα πρέπει να διακόψει μαζί μου. Εκείνη θέλησε να είναι μαζί μου, λέγοντας μου να μην ξανά ασχοληθώ με την αδελφή της .Έτσι και έκανα. Αλλά η μεγάλη αδελφή της το πήρε πολύ άσχημα όλο αυτό μου είχε πει ότι θα σε καταστρέψω θα σε εκδικηθώ το ίδιο έκανε και στη Φαιη».

Και ο 25χρονος καταλήγει, «Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου ώστε να μπορέσω να πάω εκεί κοντά της αλλά δεν έχω τη δύναμη. Τη βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ και σας είπα ότι δεν κοιμάμαι. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς της για το μεγάλο κακό που προκαλεσα. Νιώθω πολύ άσχημα μετά το χαμό της. Νιώθω μισός. Δεν ξέρω πια θα είναι η συνέχεια της ζωής μου μετά από όλο αυτό».