Με ένα φορτηγό μάρκας «Μιτσουμπίσι», τεχνολογίας 4x4, εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κινούνται οι άγνωστοι που δεν σταμάτησαν σήμερα τα ξημερώματα σε μπλόκο της Αστυνομίας στη γέφυρα Ρέρεσι στην ορεινή Ναυπακτία.
 
Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Lepanto TV», ο ιδιοκτήτης του φορτηγού περιέγραψε το πώς οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο σπίτι στη Φιλοθέη Φωκίδας και πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο πριν από τις 4.00 τα ξημερώματα, από ανασφάλιστο παράθυρο του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον διάδρομο, όπου βρήκαν και πήραν τα κλειδιά του φορτηγού, 300 ευρώ, καθώς και τρία παντελόνια.
 
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, οι άγνωστοι δράστες έσπρωξαν το αυτοκίνητο έξω από τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης και κατόπιν το έθεσαν σε λειτουργία.

Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο θόρυβος από τη μηχανή τον ξύπνησε και διαπιστώνοντας ότι το έχουν κλέψει, πήρε αμέσως την Αστυνομία. «Δεν πρέπει να είχαν βγει από το χωριό όταν ειδοποίησα την Αστυνομία» λέει ο κάτοικος της Φιλοθέης Φωκίδας, ενώ όπως συμπλήρωσε, «ευτυχώς που κοιμόμασταν εγώ και η γυναίκα μου τη στιγμή που οι δράστες ήσαν μέσα στο σπίτι».