Σε ύφεση είναι και τα τέσσερα πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αττική.

Η πυρκαγιά στο Πανόραμα Πάρνηθας στην περιοχή των Θρακομακεδόνων απείλησε σπίτια ωστόσο η Πυροσβεστική κατάφερε να την θέει υπό έλεγχο. Στο σημείο έσπευσαν 13 οχήματα της πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες, ενώ από αέρως επιχείρησαν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πευκενέας, στα Μέγαρα Αττικής μαινόταν από το μεσημέρι και τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα. Στο σημείο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζόπορο τμήμα και δύο αεροσκάφη, ενώ η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές.

Την ίδια ώρα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε δασική περιοχή στην περιοχή Αμφιάρειο στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου νωρίτερα απειλήθηκαν σπίτια. Στο σημείο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή έπνεαν άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η τέταρτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου. Στο σημείο βρέθηκαν  36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ έγινε εκτροπή των οχημάτων για τη διευκόλυνση της κίνησης των πυροσβεστικών που συμμετείχαν στην κατάσβεση.