Ακριτικές περιοχές του Κιλκίς επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Όπως αναφέρει το romfea, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τις παλαιές κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως συνοδευόμενος από τους Μητροπολίτες Κιλκισίου Εμμανουήλ, Παροναξίας κ. Καλλίνικο και τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου ξενάγησε τον κ. Ιερώνυμο στις παλαιές κατασκηνώσεις που χρησιμοποιούνται από την Μητρόπολη ως χώρος φιλοξενίας ζώων, όπως άλογα, κατσίκια, ελάφια και άλλα. Ο κ. Ιερώνυμος φανερά ευδιάθετος πλησίασε και τάισε ο ίδιος τα ζώα από κοντά όπως και η συνοδεία του.

Αμέσως μετά, μετέβη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, στην λίμνη Δοϊράνη και επισκέφθηκε το φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού όπου έγινε δεκτός από τους στρατιωτικούς. Εκεί ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έκανε την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας υπό το άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου από τους στρατιώτες.

Με τις επισκέψεις αυτές, ο Μακαριώτατος ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς όλους που συντέλεσαν για την οργάνωση της επισκέψεως του.