Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί στο Πανελλήνιο το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο και παρέσυρε στον θάνατο τέσσερις 16χρονες και την 41χρονη μητέρα, που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Φίλοι και συγγενείς των κοριτσιών αλλά και άγνωστοι δεν έχουν σταματήσει από το Σάββατο να πηγαίνουν στο μοιραίο σημείο, ώστε να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους. Τα μηνύματα από φίλους και γνωστούς στο Facebook για τις τέσσερις κοπέλες που επέστρεφαν από πάρτι, ραγίζουν καρδιές.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, ξέφυγε από την πορεία του, ενώ κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, προσέκρουσε σε κολώνα πεζοδρομίου και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε για περίπου 15 μέτρα και τελικώς σταμάτησε σε ένα μαντρότοιχο. 

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Τα ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στην πρώτη τάξη του λυκείου του Αγίου Στεφάνου και ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

Οι κοπέλες είχαν πάει σε κτήμα της περιοχής, όπου παιδιά της τρίτης λυκείου του Αγίου Στεφάνου έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Κάποια στιγμή κουράστηκαν και η μητέρα μιας από τις κοπέλες ήρθε να τις πάρει.