Σε γόρδιο δεσμό για τους αστυνομικούς εξελίσσεται ο εντοπισμός των δραπετών από την Αλβανία, που σκότωσαν τον 37χρονο υπαρχιφύλακα στο Δίστομο Βοιωτίας, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. 

Χτες, βρέθηκε ένα από τα όπλα που είχαν αρπάξει οι κακοποιοί από τους αστυνομικούς, αφού πρώτα εκτέλεσαν τον Γιώργο Ανδριτσόπουλο. 

Πρόκειται για ένα G3 το οποίο βρήκε ένας πολίτης στην άκρη του δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη Δωρίδος.

To όπλο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Κατά τη δολοφονική επίθεση στο Δίστομο, οι πέντε δραπέτες είχαν πάρει από τους αστυνομικούς τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τον οπλισμό τους. 

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης εντοπίσει μια μονοκατοικία στο Τείχιο Δωρίδας, όπου εκτιμάται ότι οι πέντε δραπέτες πέρασαν ένα βράδυ. 

Πρόκειται για εξοχική κατοικία που δεν κατοικείται και παραβιάστηκε. 

Περίπου 10 χλμ. από το σημείο που έγινε η δολοφονία στο Δίστομο, οι αρχές έχουν εντοπίσει και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, σε χωματόδρομο πίσω από μια στάνη. 

Εκτιμάται ότι είναι ένα από τα οχήματα που είχαν κλέψει και χρησιμοποίησαν οι δραπέτες. 

Οι αρχές εικάζουν ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί κινούνται ακόμη στην ευρύτερη περιοχή και έχουν εντείνει τις έρευνες και τα μπλόκα για τον εντοπισμό τους.