Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Γεωργιανοί ηλικίας 33 και 53 ετών, οι οποίοι έκλεβαν ποδήλατα, τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν με μεταφορικές εταιρείες στη χώρα τους. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τη στιγμή που αφαιρούσε ένα ποδήλατο. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς μαζί με τον 53χρονο ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη στην οικία όπου διέμεναν μαζί στην Αθήνα, διέπρατταν κλοπές ποδηλάτων από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του μετρό, τα οποία στη συνέχεια τα προωθούσαν, με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία. 

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει 11 κλοπές ποδηλάτων στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησαν 65 αποστολές, μέσω μεταφορικών εταιρειών, στη Γεωργία. 

Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου συλληφθέντα είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.