Έμπορος ναρκωτικών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε να φιλοξενείται και ανήλικη χρήστης, έπεσε χθες στην παγίδα αστυνομικών που παρουσιάστηκαν ως αγοραστές. Ο 43χρονος συλληφθείς είχε προσπαθήσει να πουλήσει στους αστυνομικούς κοκαίνη και συνελήφθη μαζί με μια 34χρονη που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, στην Καλλιθέα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν άλλες δύο γυναίκες, 30 και 43 ετών, αλλά και μία 15χρονη Αλβανίδα, να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, που τους είχε προμηθεύσει ο ίδιος. Επίσης, βρέθηκε ποσότητα ηρωϊνης συνολικού βάρους 463 γραμμαρίων, κάνναβη συνολικού βάρους 992 γραμμαρίων, κοκαίνη 21,5 γραμμαρίων, 86 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, ένα πιστόλι, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ.
Η ανήλικη, κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με έναν 54χρονο από τη Νίκαια, ο οποίος το τελευταίο τετράμηνο την προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.Ο 54χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και -μαζί με τους υπολοίπους πέντε κατηγορουμένους- οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.A