Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων από το νομό Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη, στις 9:00 το πρωί στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά των μαθητών, είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, όπου οι εκπρόσωποι των Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν στον Περιφερειάρχη το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Κάποιοι εκπρόσωποι γονέων, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, ήρθαν εδώ από κομματική εμπάθεια. Αντί να είναι μαζί μας καθημερινά στην Αθήνα να πιέσουμε την Πολιτεία για ένα θέμα που διαιωνίζεται πάνω από 10 χρόνια κι αφορά όλη την Ελλάδα, διαμαρτύρονται στην Περιφέρεια, η οποία είναι η μόνη που προσπαθεί να δώσει λύσεις. Δεν έχω όπλα να πολεμήσω. Εμείς πιέζουμε καθημερινά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Μίμης Φωτόπουλος είναι σήμερα στην Αθήνα ακριβώς για το λόγο αυτό, να πετύχει μια νομοθετική ρύθμιση που θα δώσει ένα τέλος στην ταλαιπωρία γονέων, μαθητών και λεωφορειούχων".