Στα Γιάννινα συνελήφθησαν πέντε άτομα, γιατί συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα και αφού τους επιτέθηκαν από κοινού ασκώντας τους σωματική βία, έκλεψαν ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα του ενός και χρηματικό ποσό 35 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ κατασχέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα, τύπου στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων και πέντε βολίδες, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Στην Άρτα συνελήφθη κάτοικος της περιοχής γιατί αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή στο Νοσοκομείο Άρτας, ενώ λίγες ώρες αργότερα μπήκε σε σπίτι αφού παραβίασε πόρτα και έκλεψε μία τηλεόραση και ένα βιβλιάριο τράπεζας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και 49 ναρκωτικά χάπια.

Επίσης, στους Κωστακιούς Άρτας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί γιατί αποπειράθηκαν από κοινού να διαρρήξουν καφετέρια και ψυγείο περιπτέρου. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ένας από τους τρεις διέρρηξε ζαχαροπλαστείο και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα αξίας εννιακοσίων ευρώ.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Άρτας.