Συνελήφθησαν στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 32χρονών και ένας Έλληνας 30 χρονών, κάτοικοι Κάτω Γουβών Ηρακλείου, για κατοχή και εμπορία ηρωίνης.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαποί πωλούν ναρκωτικές ουσίες σε τοξικομανείς του Αγ. Νικολάου στην παραλία των Κάτω Γουβών του Δήμου Χερσονήσου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με άνδρες του Τ.Α.Ε. Λασιθίου έθεσαν υπό επιτήρηση την ανωτέρω περιοχή.

Εκεί εντόπισαν μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 32χρονος Αλβανός . Αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό της μοτοσικλέτας ενώ ο συνεπιβάτης που είχε απομακρυνθεί από αυτή και περιεργαζόταν τους χώρους απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 51 γραμμαρίων. Ναρκωτικές ουσίες καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο συλληφθείς αλλοδαπός κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη ένας 30χρονος Έλληνας επειδή μετέφερε στην παραλία τη προηγούμενη μέρα τον 32 χρόνο με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λασιθίου.