Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν το παρακάνετε με την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας; Παρακάτω θα δείτε διάφορους τρόπους περιποίησης που γίνονται λάθος.

Όταν βγάζετε τα φρύδια σας, στέκεστε πολύ κοντά στον καθρέφτη

Είναι λογικό να κάθεστε πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζετε τα φρύδια σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε και την πιο μικρή τρίχα. 

Αυτό όμως που καταφέρνετε είναι να φτιάχνετε τις λεπτομέρειες, χωρίς να βλέπετε εάν τα φρύδια σας είναι συμμετρικά ή στο σωστό σχήμα. 

Ο σωστός τρόπος για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι να κάθεστε δίπλα σε ένα παράθυρο (για να φωτίζει το φως του ήλιου όλες τις λεπτομέρειες) με ένα μεγάλο καθρέπτη. 

Θα βγάζετε μερικές τρίχες κοντά στον καθρέπτη και μετά θα απομακρύνεστε για να δείτε εάν το σχήμα τους είναι συμμετρικό.

Απλώνετε το make up πριν απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα

Η λιπαρότητα που αφήνει στο δέρμα η ενυδατική κρέμα πριν προλάβει να απορροφηθεί, μειώνει την καλυπτική δράση του makeup, δημιουργώντας κοκκινίλες και κηλίδες στο δέρμα. 

Αφού απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα καλό θα είναι να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και μετά να βάλετε το makeup σας.