Μία ακόμα περίπτωση ασέλγειας εις βάρος ανήλικου κοριτσιού καταγγέλθηκε χτες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, από τη μητέρα μιας 11χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 83χρονος που είναι γείτονας της οικογένειας, παρέσυρε το 11χρονο κοριτσάκι της πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του, όπου του έκανε ασελγείς χειρονομίες.

Το κοριτσάκι έφυγε κατατρομαγμένο και πήγε εμφανώς ανήσυχο στο σπίτι του χωρίς αρχικά να πει σε κανέναν τίποτα.

Σύμφωνα με το lesvosnews, την επόμενη ημέρα ο 83χρονος προσπάθησε και πάλι να παρασύρει σπίτι του τη μικρή, που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά, για να ασελγήσει προφανώς και πάλι εις βάρος του.

Το κοριτσάκι όμως κατέφυγε στο σπίτι του, όπου οι γονείς του κατάλαβαν από τη συμπεριφορά του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι αφού το πίεσαν ασφυκτικά εξιστόρησε τα όσα του είχαν συμβεί και έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου κατήγγειλαν το γεγονός. Κατόπιν αυτού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 83χρονου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού είναι συγκλονισμένοι από την περιπέτεια του παιδιού τους το οποίο αντιμετωπίζει ήδη ψυχολογικά προβλήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.